Met hart voor de

Publieke sector

En een scherp oog voor

Professionals

Bureau Brug slaat een brug naar Zuid-Holland!

De afgelopen jaren heeft Bureau Brug al heel veel mensen en organisaties kunnen verbinden. We hebben hard gewerkt aan een sterk en uitgebreid netwerk – vooral in Noord-Holland. Dat netwerk van professionals, specialisten, zzp’ers en organisaties is nu uitgebreid. In oktober '17 hebben we namelijk een kantoor geopend in het Zuid-Hollandse Bergschenhoek. Daar zijn we erg blij mee, en u hopelijk ook!

Nu ook thuis in Zuid-Holland

De eerste organisaties in Zuid-Holland hebben we dit jaar al kunnen helpen met hun capaciteitsvraagstukken. En nu is er dus ook een Zuid-Hollandse locatie waar u terecht kunt: in het Business Center Lansingerland bij het gemeentehuis van Lansingerland. Vanuit hier denken we met u mee. Wat uw vraag ook is en welke opdracht of kandidaat u ook zoekt. Want dat is wat we graag doen: het verbinden van mensen en organisaties in de publieke sector.

Een ervaren team met een breed netwerk

Vanuit Lansingerland richten wij ons op de regio Zuid-Holland. En het mooie is: Tim van den Dijssel – eindverantwoordelijke bij Bureau Brug Zuid-Holland – heeft meer dan 15 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en loopbaanmobiliteit bij diverse overheden in deze regio. De afgelopen jaren heeft Tim bij gemeenten, de provincie en rijksoverheid als arbeidsmakelaar allerlei capaciteitsvraagstukken opgelost. Met deze ervaring en dit netwerk is Bureau Brug ook in Zuid-Holland een sterke verbinder.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom langs, of neem contact met ons op:

Tim van den Dijssel
M: 06-1992 1217
E: tim@bureaubrug.nl