Onze diensten

Een oplossing voor elke capaciteitsvraag Beleidsadviseurs, managers, communicatieadviseurs, projectleiders, juristen, zorgprofessionals, ingenieurs, accountants… honderden specialisten in Noord- en Zuid-Holland zijn regelmatig op zoek naar een nieuwe uitdaging. En wij kennen ze bijna allemaal! Dus welke capaciteitsvraag u ook hebt, Bureau Brug heeft voor u de juiste kandidaten. Voor tijdelijk of vast. Of om uw hele flexibele schil te managen. Want wij verbinden mensen en organisaties, en organiseren mens- en denkkracht.

Over muurtjes heen

Daarbij kijken we ook over de muren heen: kunnen we collega’s vanuit de organisatie inzetten, of samenwerken met een andere publieke organisatie? Bruggen bouwen dus. En daar houden wij van.

Meedenken en vooruitkijken

Bureau Brug denkt méé en kijkt vooruit. Dat kan alleen als je de organisatie door en door kent. Contact hebt met de HR-manager en de directie, maar ook met de afdelingen waar de vraag ontstaat. Dus dat is wat we doen: praten met iedereen in een organisatie, luisteren, bouwen aan vertrouwen.

Onze diensten op een rij