Detachering

Soms heb je een specialist nodig en het liefst zo snel mogelijk. Dit kan zijn voor een vaste periode, maar vaak weet je nog helemaal niet voor hoe lang, want in de wereld van de publieke sector weet je vandaag vaak niet waar je morgen aan toe bent.

Dan is het prettig als de juiste mensen flexibel inzetbaar zijn. De mensen die Bureau Brug detacheert hebben ervaring opgedaan bij verschillende organisaties in het publieke domein in Noord- en Zuid-Holland.

Bureau Brug neemt alle ‘werkgeverszorg’ uit handen

Bij detachering nemen wij het werkgeverschap volledig op ons. We zorgen er niet alleen voor dat de salarisadministratie soepel verloopt, we zorgen ook dat de professional zich ontwikkelt zodat hij kan inspelen op wat in de toekomst nodig is. Daarom bespreken we regelmatig de voortgang, zijn we altijd dichtbij om te sparren en kunnen we zorgen voor opleiding of coaching. Wij doen dit uit goed werkgeverschap en omdat we geloven dat alle partijen hier beter van worden.

Na detachering vast in dienst

Veranderen de wensen? Of het project? Dan denken we graag mee. Misschien bent u zo tevreden dat u een tijdelijke kracht vast in dienst wilt nemen. Wij denken hierbij graag mee en hebben een flexibele instelling.

Daarom werkt detachering

  • Zekerheid van flexibele krachten voor een afgeronde periode.
  • Een vernieuwende blik van buiten van externe en ervaren professionals.
  • U draagt geen werkgeversrisico’s; Bureau Brug is (juridisch) werkgever en zorgt voor continuïteit en oplossingen in geval van ziekte.
  • U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Heeft u een capaciteitsvraag?

Wij staan voor u klaar!

 

 

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature?
Twijfel niet en neem contact met ons op!