Werving & selectie

Als de wereld om je heen in beweging is, is het fijn als je stevig in je schoenen staat. Dat geldt ook voor organisaties. Zeker voor publieke organisaties, waar de veranderingen vaak net iets meer impact hebben. Vaste medewerkers zorgen dat u stevig in de schoenen blijft staan, ook in onrustige tijden. Ze vormen het fundament van uw organisatie waar u op kunt bouwen en waarmee u uw organisatie toerust op de toekomst.

De juiste persoon op de juiste plek

Bij werving en selectie kijken we verder. Naar wat de organisatie nu en in de toekomst echt nodig heeft aan mens- en denkkracht. We werven en selecteren voor u de juiste persoon. Daarbij maken we onder andere gebruik van onze slimme en snelle persoonlijkheids- en drijfverentest.

De mens achter de professional

We letten scherp op persoonlijkheid, competenties en vaardigheden. Door onze nieuwsgierige instelling, ontdekken we wat niet altijd aan de buitenkant zichtbaar is. Mensen goed leren kennen is de insteek, want dán weten we wie echt een aanwinst voor de organisatie is. Zoeken doen we heel gedegen waarbij we ons als eerst concentreren op ons brede netwerk in Noord- en Zuid-Holland. 

Daarom werkt werving en selectie

  • De juiste medewerker op de juiste plek.
  • Breed netwerk van professionals in Noord- en Zuid-Holland.
  • Geen omkijken naar werving, selectie, administratie en planning rondom het hele traject.
  • Een pakket op maat: u kiest bij welke stappen in het traject u onze ondersteuning wilt.

Ben u op zoek naar vast personeel?

Wij staan voor u klaar! 

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature?
Twijfel niet en neem contact met ons op!