Op zoek naar een specialist?

Voor iedere capaciteitsvraag vinden wij de juiste kandidaat.

Opdrachtgevers

Detachering, werving en selectie, loopbaanmobiliteit, bemiddeling ZZP. Wij verbinden mensen en organisaties, en organiseren mens- en denkkracht. Voor tijdelijk of vast. Van starter tot senior. Voor een kleine opdracht of het managen van uw totale flexibele schil. Voor iedere capaciteitsvraag vinden wij de juiste kandidaat.

Wie zijn wij?

Wij hebben het netwerk

Beleidsadviseurs, managers, communicatieadviseurs, projectleiders, juristen, zorgprofessionals, ingenieurs, accountants… honderden specialisten in Noord- en Zuid-Holland zijn regelmatig op zoek naar een nieuwe uitdaging. En wij kennen ze bijna allemaal! En dat geldt ook voor de (semi) overheidsinstellingen. Wij kennen onze klanten waardoor de leveringszekerheid hoog is.

Wij bouwen bruggen

Wij kijken ook over de muren heen: kunnen we collega’s vanuit de organisatie inzetten, of samenwerken met een andere publieke organisatie? Bruggen bouwen dus. En daar houden wij van.

Wij denken mee en kijken vooruit

Onze ambitie is om een bijdrage te leveren aan een sterkere overheid. Wij vinden het belangrijk dat wij uw organisatie goed kennen. We praten daarom met iedereen in een organisatie. We hebben nauw contact met de HR-manager en de directie, maar ook met de afdelingen waar de vraag ontstaat. Wij denken met u mee en kijken vooruit, zodat u niet meer voor verrassingen komt te staan op het gebied van personeel.