Met hart voor de

Publieke sector

En een scherp oog voor

Professionals

Uitbreiding samenwerking Bureau Brug en Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Tweede gunning aanbesteding

Sinds 1 oktober 2015 hebben we onze samenwerking met Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied verder uitgebreid. Met de gunning van een tweede aanbesteding geven we verdere invulling aan onze dienstverlening aan de Omgevingsdienst.

Naast de raamovereenkomst die we sinds 1 april 2015 hebben op het gebied van Bedrijfsvoering faciliteert Bureau Brug nu ook bij capaciteitsvraagstukken die spelen binnen de taakvelden Externe veiligheid, Duurzaamheid, Milieu, Toezicht, Handhaving en Vergunningverlening (specialisten vanaf schaal 11).

Tussenpersoon

Daarnaast functioneren we als tussenpersoon. Dit houdt in dat we voor de Omgevingsdienst aanspreekpunt zijn voor alle inhuurcontracten binnen genoemde taakvelden. We faciliteren in het sluiten van flexibele arbeidsovereenkomsten en we zijn aanspreekpunt voor zzp’ers, advies- en detacheringsbureau’s.

Specialist en overheid verbinden

Bureau Brug verbindt specialisten met de overheid in Noord-Holland. De samenwerking met de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied zet kracht bij aan onze ambities en doelstellingen.

Benieuwd naar wat Bureau Brug voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!